jenoow.blogg.se

This is me 💎

Love story

Kategori: Min historia 💎

As promised..

 
Hur träffa jag min man? 
 
Vi såg varandra för första gången i slutet av november år 2007. Hans bästa vän gick i min klass och hälsa på mig när vi stötte på varandra i stan. Då var han med min man (som heter Issa by the way). Jag var med en tjejkompis som Issa "kände". 
Efter att vi hälsat på varandra så gick vi våra separata vägar. Någon timme senare går jag och min vän in på en pizzeria i närheten av mitt hem. Vem ser vi där inne? Jo Issa och hans två vänner som båda två gick i min klass. Jag och Issa kände inte varandra alls så vi pratade inte alls med varandra. (Förresten..själva pizzerian ägdes av min pappas vän och som visa sig vara Issas morbror). 
 
Efter några dagar så addar Issa mig på msn. På den tiden var msn och Lunarstorm allt! Haha 
Det visa sig att vi redan hade varandra på msn sen innan men vi blocka och tog bort varandra för vi chatta aldrig..inte ens ett "hej". 
Hur som helst så börja vi chatta och sen smsa och prata i telefon. Vi retades mycket och skoja en massa. Vänskaplig nivå då. 
 
I december åkte jag till Abu Dhabi i ca 2-3 veckor. Under den tiden prata vi inte med varandra. När jag kom tillbaka chatta vi lite då och då men inte som innan. Dessutom sa hans bästa vän att Issa skulle gifta sig. Så jag blev chockad men det gjorde inget för jag hade inga känslor för honom än. Lite känslor kanske 😜
Men det här med att han skulle gifta sig var inte sant. Han ville ta ett steg tillbaka på grund av något min vän (som var med mig den dagen jag såg han för första gången) sa till honom. Som så klart inte var sant! Typiskt..
Men senare bestämde han sig för att inte tro på henne och börja prata med mig igen. 
 
I februari när Alla Hjärtans Dag börja närma sig så hade jag bestämt att tillbringa dagen med min vän då vi båda var singel och inte hade något att göra. Men då ville Issa träffa mig och jag ville träffa honom, så jag prata med min vän och så klart så förstod hon mig. Hon är (fortfarande) en av mina närmsta vänner. I sista sekunden så säger Issa att han inte kan träffas och ger mig världens sämsta ursäkt. Jag menar bättre kunde han faktiskt ha hittat på. Men idag vet jag så klart varför han "cansla" den dagen. 
Jag blev ju jätte besviken och det gjorde inte saken lättare när någon tjej logga in på hans msn och skrev till mig. Så jag bestämde mig för att glömma honom och gå vidare. Jag kände ju ändå inte honom tillräckligt bra och vi hade aldrig träffats (förutom den dagen vi såg varandra för första gången). För mig verka det som han inte kunde bestämma sig. Antingen är man intresserad av någon eller inte. 
 
Tiden gick, och i mars ville han träffas igen. Vi prata mycket och chatta jätte mycket under den perioden. 
Jag bestämde mig för att ge han en sista chans. Mest för att jag tror på att ge fler chanser när det gäller nästan allt i livet. Men också för att jag var nyfiken på vad som skulle hända. 
Hur som helst så träffades vi och det gick hur bra som helst.
Dagen vi blev tillsammans är den 9e mars år 2008. 
Tjejen som var inloggad på hans msn innan bjöd han in i en konversation med mig direkt när jag kom hem efter vår träff och så fråga han om vi var tillsammans för att hon skulle se att han nu var upptagen. Så klart jag blev glad då haha. 
 
Vi förlova oss 1 år senare. 
Under året vi var förlovade så börja vi lära oss dabke (arabisk eller i detta fallet palestinsk folkdans). Vi uppträdde och tjäna till och med pengar på det en gång. Vi hade ett händelserikt år med mycket skoj! 
Vi hade vår förlovningsfest i april 2009 och sen tog jag studenten i juni 2009. 
Året därpå tog Issa studenten i juni och 8 dagar senare hade vi vårt bröllop. Den 18 juni 2010.
 
Detta är vår historia, så kortfattat som möjligt i alla fall. Personliga detaljer är inte relevanta men något jag lärde mig utav denna erfarenheten är att aldrig ge upp hoppet, kämpa vidare och var försiktig med vem du litar på. 
 
 
Vår förlovning 💍
Min studentbal 🎓👠
Min student 🎓
Vårt bröllop 👰🏻🤵🏻
Vi nyligen (2016) ❤
 
Kommentera inlägget här: