jenoow.blogg.se

This is me 💎

Morgonpigg?

Kategori: Livet 💪🏻

Jag var så trött när jag vakna i morse. 

När jag skulle in till toaletten så hörde jag ett ljud i hallen. Det var så mörkt så jag såg inget till en början men sen såg jag något på golvet släpa sig emot mig riktigt snabbt. Jag blev så skrämd!! Jag är inte lättskrämd men mitt hjärta börja banka så fort. Men det var bara Josef som hoppat ner från sin säng och tagit sig ut från rummet. Han kan ju inte gå eller krypa så han skuttar fram på rumpan. 
När jag väl varit på toaletten och skulle gå ut så blev jag skrämd ännu en gång, men inte lika skrämd som innan. Denna gången var det Amira som stod utanför dörren. Hon hade sovit hos mig och Issa i natt så hon kunde ju ta sig ut själv hur lätt som helst, jämfört med hennes spjälsäng. 
Barnen brukar inte vara vakna så tidigt så det var oförväntat för mig. 
Det gav mig i alla fall en kick så jag blev pigg. 

När jag sen körde iväg till jobbet så kom det upp en bra låt på radion vilket är väldigt sällan nu för tiden. Jag är inte så förtjust i dem nya låtarna..90-tals låtar är bäst! 
Men den låten fick mig på bra humör och ännu mer pigg. Jag har underskattat vad musik kan göra. Längesen jag verkligen njöt av en bra låt. 

Ja nu är min rast slut..dags att gå in och jobba igen! 

Ha en bra dag!! 


Kommentera inlägget här: