jenoow.blogg.se

This is me 💎

Stressig helg!

Kategori: Livet 💪🏻

Förra veckan var fullspäckad! Men helgen var ändå värst! 


Jag hade 3 tårtbeställningar. Två till lördagen och en till söndagen. Det var inga lätta tårtor heller, allihopa var detaljrika och krävde tid. 
Issa jobbar ju till kl 20 (22 ibland) på vardagarna så jag tar hand om barnen på egen hand när jag slutat mitt jobb. Det är laga mat, byta blöjor och kläder, tvätta händer och ansikte, städa och sen jobba på mina tårtor och diska och kolla till barnen hela tiden och ta pauser i mellan för att se till att dem har allt dem behöver. 
I fredags kom mamma och svärmor på besök men jag var ändå tvungen att sitta i köket för att jobba på dekorationerna till tårtorna. 
Sen på lördagen hade jag en tårtleverans kl 11 och tvätt kl 12 samtidigt som jag jobba på tårta 2 och 3. Tårta 2 var till samma dag kl 18 på kvällen och så skulle jag till den babyshowern tårta skulle till. Amira fick följa med på babyshowern.

När jag leverera tårta nr 1 så ville Amira följa med till det kalaset, och det fick hon. (Det var familj det är därför). Så jag fick lite mer tid att göra klart det jag skulle. Sen sminka jag mig snabbt och åkte iväg till babyshowern.
När jag kom hem på kvällen så kunde jag äntligen slappna av med en pipa och en serie på tv. 

På söndagen åkte vi till en möbel affär för att titta på en soffa, sen åkte jag och lämna barnen hos svärmor. Issa skulle till någon träning.
Sen hämta jag min mamma och åkte till Ikea för att köpa några saker snabbt. Sen körde jag hem mamma och åkte till svärmor. Issa var redan klar och satt där när jag kom fram. Vi var där en stund sen åkte vi hem, satt upp den nya duschen (munstycke och stång), duscha barnen, fixa mackor till dem sen vila vi lite innan läggdags. 

Nu sitter jag här på jobbet och bloggar på min rast hehe. 
Josef läggs in idag för operation. Dem opererar imorgon. Jag är nervös, vill helst vara där med honom men jobbet är så nytt så jag kan inte vara borta för mycket. 

Efter jobbet ska jag hämta Amira och åka till Angela (svägerska) och vara där medans bilen fixas på mekonomen. Sen åker jag till mamma och äter där så får jag se om jag hinner med lite städning där hemma idag. Imorgon ska vi åka till sjukhuset efter jobbet. 

Önskar er en trevlig dag!

Kommentera inlägget här: