jenoow.blogg.se

This is me 💎

Ice jr.

Kategori: Livet 💪🏻

Vi har fått en ny familjemedlem. Låt mig introducera Ice jr. 


Min dotter Amira älskar katter hon vill ha en katt och vi har letat länge men nu har vi äntligen köpt en kattunge på 4 månader. Han fick heta Ice jr. Eftersom min svågers hund heter Ice. 

Katten är halv Albino och halv Maine Coon. Han är så fin och unik! Han har ett blått öga och ett gult öga. 
Amira blev överlycklig men han är så rädd för henne. Hans mamma ville inte ha honom så hon bruka slå honom som jag förstod det. Han är jätte rädd och det tog tid för honom att vänja sig vid oss och vid sitt nya hem. Men Amira har han inte vant sig vid än. Han gömmer sig när hon är hemma. Hon blir så glad att hon skriker av glädje så han blir rädd då. När hon väl håller i honom så kramar hon honom jätte hårt och pussar honom hela tiden så han blir ännu mer rädd. Stackaren..
Amira börjar ju gråta när han smiter iväg men vi måste ge han tid att vänja sig. Han måste få känna sig trygg. Då kanske han börjar komma fram till henne på egen hand. 

När jag var liten så hade jag ett gosedjur som såg ut precis som denna katten. Jag önska han var riktig och leta efter en likadan katt länge men sen gav jag upp. Men nu när jag minst ana det så hitta jag honom! 

Här är vår fina Ice jr.


Kommentera inlägget här: