jenoow.blogg.se

This is me 💎

Internationella kvinnodagen

Kategori: Livet 💪🏻

Vem är din powerwoman? 


Så stod det i ett reklam mejl jag fick idag. Är det själviskt om min första tanke var "jag själv"? 

Jag är så utmattad men ändå inte. Jag är van vid detta nu..det blir bara svårare, det är oundvikligt. 
Jag har funnit styrka som jag aldrig någonsin drömt om att ha. Jag visste inte att jag hade det inom mig. Men jag antar att vi alla har en stor styrka inom oss och det som drar fram den styrkan är dem svåra stunderna i livet som vi kämpar igenom. 

Jag har alltid beundrat flerbarnsmammor som lyckas jobba eller plugga samtidigt som dem har barn att ta hand om och ett hem att sköta. Ensamstående mammor ni är verkligen superhjältar! Jag vill hylla alla kvinnor där ute, mammor eller ej ni är speciella allihopa!! 

Jag minns en tid då jag önska att jag skulle få tvillingar någon dag när "jag blir stor". Nu tänker jag tack och lov att det inte hände! Hur hanterar man två små bebisar samtidigt? När får man sova? När får man vila? När får man njuta av en tyst stund? 
Jag har en 5 åring och en 2 åring men med tanke på min sons funktionshinder så känns det som att jag har tvillingar ibland. Jag är bunden, jag är fast! Jag kan inte röra mig fritt på egen hand, det går bara inte. Ett barn i rullstol och ett barn som går ibland och ibland vill bli buren eller åka vagn. Ska jag någonstans där det finns trappor så måste jag tänka igen, det går inte när jag är ensam. Ska jag ta dubbelvagnen? Den går inte igenom alla dörröppningar eller hissar. Kan jag promenera idag? Nej men bilen är smidigare. Kan jag hälsa på min vän? Nej inte med barnen. Det är inte lätt kan jag säga. 

Powerwoman
Powermom
Superwoman
Supermom
Warriormama (som min svägerska bruka skriva)

Grattis till alla kvinnor på internationella kvinnodagen! 


Kommentera inlägget här: