jenoow.blogg.se

This is me 💎

Utmaningar

Kategori: Livet 💪🏻

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Har egentligen aldrig tid att bara sitta och skriva. 
Mycket har hänt så klart. Det är ett nytt år med nya utmaningar och nya minnen. 
Vi bor i vårt nya hus och trivs jätte bra. Vi har redan märkt skillnad på Josefs utveckling. Han har lärt sig att ta sig upp för trappan helt själv, han har blivit rörligare och mer nyfiken. 
Min mamma har också flyttat till en ny lägenhet med en fin utsikt. Jag älskar att kunna titta på Öresundsbron från fönstret eller balkongen. Det blir mysigt till sommaren. 
Jag och Issa har firat 10 år tillsammans den 9 mars. Vi börjar bli gamla nu haha.
Jag jobbar på ett nytt ställe men har inte hittat mitt dröm jobb än. Jag hoppas kunna hitta ett jobb som jag vill jobba med resten av livet. Jag vill skaffa fler barn också när tiden är rätt. Just nu är det mycket saker jag vill reda ut innan vi kan tänka på att utöka familjen. Framför allt behöver få assistans beviljad till Josef. Han ska börja skolan till hösten och vi håller på med ansökningen till grundsärskolan. Vi har valt en skola men behöver välja 2 till ifall han inte kommer in på förstahandsvalet. 
Just nu är jag inne i en period där jag är super sugen på en bebis men jag är orolig över graviditeten och vår situation just nu. Det är mycket att tänka på och planera. Mitt välmående är inte heller på topp men det börjar bli bättre. 
Alla stöter på svårigheter i livet som man oftast tar sig igenom i sin egen tid. Ingen lever utan problem, så man får ta allt med en nypa salt och tänka på vad nästa steg blir.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


KOMMENTARER:

  • Amina säger:
    2018-06-13 | 15:39:16

    Åh grattis till ert hus, kan du inte visa huset?

    Svar: Tack! Jo självklart. Vi är dock mitt inne i renovering just nu så jag kan visa det när vi är klara 😊
    Jenan Shureih

Kommentera inlägget här: