jenoow.blogg.se

This is me 💎

Upp- och nedgångar

Kategori: Livet 💪🏻

Hej mina fina! 

Nu har jag börjat jobba i Danmark vilket betyder att jag pendlar varje dag och har extra tid över för att blogga lite. 
Det var längesen jag skrev så det känns bra att komma igång igen. 

Just nu jobbar jag inom kundtjänst i Köpenhamn. Jag vet inte riktigt om det är mitt drömjobb eller kanske kan bli det i framtiden med tanke på alla utvecklingsmöjligheter som finns inom företaget. 
Men jag vet att jag älska jobbet jag hade som praktikant hos La Leia. 
Jag tror att om jag skulle få jobba med mitt drömjobb så skulle det vara administrativt, kanske webb administration igen men endast administrativa uppgifter och med smink som produkt. Det hade verkligen varit något speciellt för mig. Jag ger i alla fall inte upp och kämpar vidare tills jag når mitt mål. Förhoppningsvis kan jag bli ledare också längre fram. Inget är omöjligt! 

Jag har mött många hinder på min väg både som individ och som familj. Jag tackar Gud för allt och jag förstår att saker och ting händer för en anledning. I detta fallet för att göra plats för bättre möjligheter. 
Min man har fått team leader titeln nu. Han är endast 27 år och har ingen specifik utbildning inom området. Han kämpa han lärde sig och blev bäst på det han gör. Jätte bra kämpat av honom! Jag hoppas på att kunna ta mig så långt också någon dag :) 

Det jag vill komma fram till är att: Ge inte upp!! Det kommer bättre tider, stå emot svårigheterna, kämpa och tro på er själv! Ha positiv inställning och förlora inte hoppet. För att alla har ned och upp gångar i livet, allt handlar i slutändan om hur man hanterar det och hur man går vidare från det. Tar du emot nedgångarna med positiv inställning och förhoppning om bättre tider framöver så har du inget att oroa dig över för då har du förstår livets cykel. Ingen lever problemfri. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentera inlägget här: