jenoow.blogg.se

This is me 💎

Vad vill jag?

Kategori: Livet 💪🏻

Det dröjer alltid länge innan en uppdatering kommer upp här. Jag ska försöka bli bättre på det. 

Jag har länge kämpat med frågan "vad vill jag?"
Det är inte alla som har självklara svar på det. Jag har till exempel aldrig vetat vad jag vill bli när jag blir stor. Jag läste helt fel utbildning och praktisera på helt fel praktikplatser, dels för att jag inte visste vad jag ville och dels på grund av brist på information. Jag visste inte vilka alternativ där fanns eller varför man skulle välja praktikplats med baktanken om framtiden. 
Jag menar jag HATAR matematik men jag läste Naturvetenskap på gymnasiet. Kan säga att det inte alls gick så bra. Jag tog inget seriöst heller, vilket jag borde ha gjort. 

Dock fanns där små hintar som ledde till svaret på min fråga. Jag var inne på rätt spår när jag ville bli kläd designer (men mamma avrådde mig). Jag gillar att vara kreativ, älskar konst och är nyfiken på all ny teknik. Jag experimentera mycket med datorn när den var som nyast för oss alla. När internet kom så fanns det mer för mig att utforska. Jag kunde skapa filer, redigera bilder, göra en fin bloggdesign bara genom att prova mig fram. Sånt här är framtidens yrke just nu. Det är så eftertraktat. 
Trots allt detta så var jag inne på tandteknik, lärare, barnskötare, konditor m.m men inget av det passa mig! Inte förrän år 2015 börja jag inse att administration passar mig bäst. Men administration är väldigt brett och jag visste inte vilken sorts administration jag ville ha. Jag är ju öppen för allt som kan leda mig till mitt slutmål, så som kundtjänst till exempel.
 Men NU vet jag vad för sorts administratör jag vill vara. Jag vill vara en webbadministratör! Det är precis det jag jobbar med just nu på praktiken och jag ÄLSKAR det!! Jag håller på att lära mig allt jag behöver kunna för detta jobbet just nu och jag är stolt över mig själv! Det spelar ingen roll hur lång tid det tar för att hitta drömjobbet, man ska bara inte ge upp! Man ska trivas på sitt jobb och känna att man vill dit, det ska inte kännas jobbigt att behöva gå till jobbet varje dag utan det ska kännas kul och vara något man ser fram emot, precis så känner jag nu :)

(null)

(null)

La Leias nya butik på Hamngatan 3

(null)

Mitt första upplägg på webbshoppen. LaLeia.se


KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2018-10-15 | 19:56:34

    Blogga oftare! 😊

    Svar: Jag ska hehe har typ aldrig tid att sitta ner och fokusera på något specifikt i mer än 5 min utan att bli avbruten eller behöva göra annat samtidigt :P men ska försöka göra det mer nu när jag får upp den stationära datorn hemma
    Jenan Shureih

Kommentera inlägget här: