jenoow.blogg.se

This is me 💎

”Öga”

Kategori: Livet 💪🏻

Jag har aldrig riktigt trott på det här med "öga" men nu börjar jag faktiskt tro på det. 
Så fort något bra händer och folk ser eller känner till det så förstörs det eller något annat. 

Varför kan folk inte bara vara glada för varandra? Om någon har det bra då blir jag glad för deras skull. Varför ska man önska de något dåligt? För man själv vill ha det så? Det är inte rätt. 

En sak vi alla måste komma ihåg är att alla har sina olika personliga problem. 
Många strävar efter pengar och rikedom. Men finner man lyckan där? Visst underlättar det i livet när den ekonomiska situationen är stabil men det är inte det livet handlar om. I slutändan tar vi inte med något till graven. 
De som är rika har fortfarande sina problem och bekymmer. Jag tror inte någon är lycklig på riktigt. Jag tror lycka kommer och går precis som pengar gör. Det är inget långvarigt så det är viktigt att ta vara på de lyckliga stunderna, skapa minnen och umgås med de man älskar. Det är det som spelar roll egentligen. 

Visst kan man önska man hade ett annat liv ibland men om man verkligen tänker på det så hittar man saker att uppskatta i sitt eget liv som man vanligtvis inte lägger märke till. 

Nu babblar jag bara på men det är en tanke jag haft ett tag nu. Varför älskar folk att lägga sig i andras liv och varför är man så intresserad av andras liv? Varför kan man inte bara vara glad med sitt eget liv och bygga på det istället? 

Jag har insett att jag lätt fastnar i den här instagram världen där allt handlar om materiella saker, smink, hår, snygga tjejer. Det är helt tomma saker. Det är inget man ska sträva efter..jag har allt jag behöver. Så länge jag och min familj mår bra så behöver jag inget annat. Det tänker man inte alltid på men det är så det är. Jag bruka fastna i materiella saker och gav inte upp förrän jag köpt den saken jag fastnat för. Men gav den mig lycka? Nej ingen långvarig en i alla fall. Det är något jag jobbar på just nu med mig själv. Ingen mer onödig shopping. 

Jag brukar inte ha nyårslöften för ingen håller någonsin sina nyårslöften men denna gången ska jag faktiskt ha detta som mitt löfte. Sluta bry mig om materiella saker. Måste påminna mig själv om det som verkligen betyder något i livet. Och det är mina nära och kära. 

(null)


Kommentera inlägget här: