jenoow.blogg.se

This is me 💎

Vanor

Kategori: Livet 💪🏻

Jag har en vana precis som många andra att ta bild på allt som pågår i mitt liv och lägga upp på sociala medier. Jag ser det som ett sätt att bevara minnen. Men det känns som varje gång något bra händer i livet så förstörs det och blir hundra gånger värre bara för att jag delat med mig med alla om det. 
Nu har jag bestämt mig för att sluta med det. Ska försöka hålla mitt liv mer privat och bara dela allmänna saker. Det är nog bäst att hålla sitt liv privat. 
Eftersom jag tidigare lovat att visa bilder på vårt hus här så kommer jag göra det men jag har bara några bilder, inte på alla rum och det ser lite annorlunda ut nu med nya möbler osv. Men ni får i alla fall en bild av hur det ser ut här. 

Amiras rum (ovanvåningen) 

(null)

(null)

Mitt & Issas sovrum (ovanvåningen) 

(null)

(null)

(null)

Josefs rum (nedanvåningen) 

(null)

(null)

På nedan våningen finns ett stort kök, tvättrum, walk in closet (mitt sminkrum), toalett med dusch, förråd under trappan, vardagsrum och josefs rum. 

På ovan våningen finns en större toalett med dusch, issas garderobshörna i "hallen" där uppe, amiras rum och vårt rum. 

Trädgården är egentligen ingen riktig trädgård för den är väldigt liten men det är bara ett trädäck där nu. Vi har inte kommit längre med renoveringen. Där ska upp ett nytt staket med grind och uterum. Där ska också vara konstgräs på trädäcket. 

Kommentera inlägget här: